Kampaania: Fella silotehnika uuendused

fella radon

Eesti põllumeeste hulgas laialdaselt tuntud Saksamaa heina ja silotehnika spetsialist Fella uuendas oma toodete disaini ja nimetusi. Aastaid ja aastaid kasutuses olevad kuivad mudeli tähised KM, SM, TH ja TS asendusid värvikate ja meeldejäävate nimetustega. Trummelniidukid on nimetusega Fella Radon, rootor niidukid Fella Ramos, kaarutid Fella Athos, vaalutid Fella Juras ja muljurid on nimetusega Fella Taurus. Mitte kõik muutused pole kosmeetilised, nii mõnelgi juhul on muutunud ka mudeli funktsionaalsus.

Täpsem info meie müügiesindajatelt

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

 

 fella001fella003
fella

FELLA on AGCO-Feucht GmbH brand ja asub Saksamaal, Feuchtis. Fella on tootnud kvaliteetset silo ja heinatehnikat juba üle 95 aasta. FELLA kuulub AGCO gruppi koos brändidega Fendt, Challenger, Laverda, Massey Ferguson ja Valtra.

FELLA tootevalikusse kuuluvad Alpi ja tavakasutus mudelitena trummel-,hammasrataslatt- ja moodullatt niidukid, mille mudelid ja niidukombinatsioonid on 2 kuni 9,3 m töölaiusega, erinevad kaarutid kuni 17,5 m töölaiusega, ning ühe kuni nelja rootoriga vaalutid.

Agroproff OÜ  
info@agroproff.ee  
+372 501 3132  
« Tagasi eelmisele lehele