Kampaania: Uued Rabe BlueBird tüükultivaatori mudelid

rabe-bluebird-cl-sp

 Saksamaa mullatehnika spetsialist Rabe lisas mudelivalikusse BlueBird CL tüükultivaatori järelveetavad mudelid SP2 ja SP3. Tüükultivaatorid kasutavad BlueBird CL tugeva spiraalvedruga kivikaitse süsteemi, tasanduskettaid ja pakkereid. Töösügavus on kuni 25 cm, mis sõltub valitud pii otsa tüübist, valikus on hanijalga ja tavalised pööratavad otsad, ning kiirvahetusega pii otsad.

BlueBird CL SP2 on valikus 2 töölaiusega – 5,3 ja 5,75 m, ning SP3 mudeleid on 3 – täpsemalt 6,2; 7,15 ja 8,05 m. Mõlemal mudeliseerial on 3 m transport laius, õhkpidurid, tandem asetusega tugirattad, ning piid asetsevad kolmes reas. SP3 mudelil on lisaks veel esimesed tugirattad. 

Täpsema info varustuse ja saadavuse kohta saate meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

  .
 
  .
rabe pisi  Rabe on aastal 1889 asutatud Saksa firma, mis toodab kvaliteetseid ja üle Euroopa populaarset mullatehnikat, ning on tuntud Eestiski. Rabe tuumik toodeteks on kindlasti ripp ja poolripp pöörd adrad, mida toodetakse 3 – 13 korpusega mudelitena, lisaks sellele on valikus erinevad randaalid töölaiustega 3 – 7,4 m; tüükultivaatorid töölaustega 3 – 8 m; põimagregaadid töölaiustega 3 – 6 m, ning sügavkobestid töölaiustega 3 – 5 m; rootor äkkeid töölaiustega 2,5 – 8 m; S piidega kultivaatorid töölaiustega 3 – 9 m ja lai valik igat sorti pakkereid.
Agroproff OÜ  
info@agroproff.ee  
+372 501 3132  
« Tagasi eelmisele lehele