Kampaania: UUS Berthoud Raptor 4240 HVH iseliikur taimekaitse prits

 Uus Berthoud iseliikur taimekaitse pritsi mudel, Raptor 4240 HVH (Hydraulic Variable Height), Eesti keeles hüdrauliliselt muudetev kõrgus, ongi kõike seda mida tõlge tähendab – HVH mudelil saab kabiinist astmevabalt muuta kliirensit vahemikus 1,25 kuni 1,8 meetrit (need numbrid võivad erinevate rehvide valikul muutuda +/- 5 cm). 

 Berthoud Raptor 4240 HVH-l on uuendatud klass 4 keskkabiiiniga mudel, milles on uus ergonoomiline käetugi koos enamiku nuppudega, värviline masina diagnostika displei, õhkiste, ecTronic pritsi juhtpult juhtmevaba multi käepidemega, jne. Pritsil on viimastele heitgaasi normidelevastav 244 hj Deutz mootor, Eco Drive hüdrostaatiline transmissioon, mis tagab tippkiiruse vaid 1350 mootori pöörde juures, ning 4200 liitrine pritsimis paagi mahutavus.

 Poomi maksimaalne võimalik laius on 44 m, ning lisaks on võimalik valida poomi automaat juhtimine põllu otsades, kõrgus andurid, sektsiooni lülitused, jne. GPS lahendused hõlmavad sektsiooni juhtimist, paralleelsõitu, roolisüsteemi, ning täppisviljelus funktsiooni, ehk siis muutnormiga väetamist vedelväetiste kasutamisel. 

Täpsema info saadavuse ja konkreetsete funktsioonide kohta saate meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

 
   
 
   Berthoud on üle 120 aastase kogemusega Prantsuse firma, mis toodab kõrgkvaliteedilisi taimekaitse pritse nii aianditele, viinamarja kasvatustele ja põllumajandusele. Põllumajanduslikud taimekaitsepritsid on saadaval nii rippes,- järelveetavate,- kui ka iseliikuvate mudelitena. Pritside suurused on 200 kuni 7000 liitrit ja poomidega kuni 42 meetrit. Pidev arendustöö ja pidev kvaliteedlile panustamine on teinud Berthoud’st ühe juhtiva taimekaitse pritside tootja Euroopas, ning kindla turuliidri Prantsusmaal.
Agroproff OÜ   
info@agroproff.ee   
+372 506 0545   
« Tagasi eelmisele lehele