Kampaania: LS Traktorid Eestis!

 Alates 2017 aasta Septembri kuust esindab Agroproff OÜ Eestis LS Mtron traktoreid.

 LS Mtron traktorid on toodetud Lõuna-Koreas, traktorite valik on 13 erinevas mudeli seerias, ning ulatub alates 27 hobujõulistest masinatest aianduse ja hobi põllumajanduse tarvis, kuni 100 hp profi masinateni välja. Valikus on nii laaduritega mudelid, mudelid HST (hüdrostaat) ja mehhanilise transmissiooniga traktorid. Pea kõikidele traktoritele on valikus kabiinid, ning kõik traktorid on varustatud reeversiga. Sõltuvalt mudelist on see kas mehhaaniline, elektrohüdrauliline või HST baasil toimiva lahendusega. Näidis masinad on juba meie Rakvere service ja müügi keskuse hoovis, ning ootame huvilisi ka masinatega tutvuma.  

 Mõne sõnaga tutvustaks ka LS Mtron grupi ajalugu. Ls Traktorid on välja kasvanud elektroonika gigandi LG Grupist, millest eralduti 2005 aastal. LS traktorite tootmine algas aastal 1984, ning alates 2012 aastast on LS traktorid koduturul kindlad liidrid. Välisturgudel on turu osa kasvanud kindlas tõusvas tempos, ning eriti edukad ollakse Lõuna ja Põhja Ameerikas. 

 Täpsema info LS Traktorite kohta saate meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

Informatsiooni LS Traktorite mudelite kohta leiate ka meie kodulehelt:

http://www.agroproff.ee/tehnika/ls-traktorid/

 
   
 
   LS Mtron on Lõuna-Korea traktorite tootja kelle tootmis kogemus algab 1980-date aastate keskelt. Alates 2012 aastast ollakse oma koduturul Koreas vaieldamatu turuliider. LS Traktorid toodetakse Euroopa turu tarvis 13 eraldi mudeli seerias, mille võimsuse vahemik on 18 kuni 100 hj. Valikus on nii kabiini ja platvormiga mudelid, ning suur valik on ka laadurite ja käigu osade suhtes.
  Agroproff OÜ  
 info@agroproff.ee  
 +372 501 3132  
« Tagasi eelmisele lehele