Kampaania: Fella Ramos TLX seeria niidukid

Fella Ramos TLX seeria niidukeid esitleti esmakordselt messil Agritechnica 2017 koos teiste uuenenud mudelitega.

 Fella Ramos TLX seeria niidukid on valikus töölaiustega 3,1 ja 3,6 m, mõlema töölausega niidukitel on valida muljurita, piimuljuri ja valts muljuritega mudelite hulgast. Maapinna kopeerimine toimub tuttava hüdropneumaatilise Turbolift Süsteemi abil, ning niiduki kinnitus punkt on keskel. Töö organiks on TLX seerial uue põlvkonna hammasratas latt, mis on laenanud Fella moodullati robustsuse ja tugevus klassi. Uuenduste hulka kuulub ka niiduki katte plekkide asendmine plastikuga, ning hüdrauliliselt klapitav otsa kate. Samuti on valikus eelnevatelt mudelitelt tuttavad terade kiirvahetus, kaitsesidurid ülekandel, isetaastuv kokkupõrke kaitse Safety Swing ja mugav tööriista kast. Jõu vajadused sõltuvalt mudelist algavad 85 kuni 130hj.

Täpsem info meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

Agroproff OÜ  
info@agroproff.ee  
+372 501 3132  
« Tagasi eelmisele lehele