Kampaania: Uued Berthoud Dark Vantage taimekaitse pritsid

Berthoud, Prantsusmaa kodu turul taimekaitse pritside turuliider töötas välja uue kõrge tasemega järelveetavate pritside mudeli seeria, mis asendab hetkel valikus oleva Tenor pritsid. Eesmärgiks on pakkuda tipp tasemel lahendusi ja kvaliteeti, mis on uue Berthoud Dark Vantage seeriaga ka kindlasti õnnestunud. 

 Uus Berthoud Dark Vantage seeria taimekaitse pritsid on valikus mahtudega 2800 kuni 6700 liitrit. Pritsi poomid on töö laiustega 24 kuni 44 meetrit, ning valida on terasest ja alumiiniumist poomide hulgast. Machine of the Year 2017 tiitliga pärjatud pritside varustuse hulgas on võimsad 550 l/min Omega pumbad, juhtmevaba juhtkäepide, IsoBus juhtsüsteemide võimalus, GPS sektsiooni juhtimine, jälgivad sillad ja tiislid vedrustustega ja ilma, ning põllu otsa automaatikaga poomi andurid. 

Täpsema info Berthoud Dark Vantage seeria taimekaitse pritside kohta saate meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

  .
 
  .
 Berthoud on üle 120 aastase kogemusega Prantsuse firma, mis toodab kõrgkvaliteedilisi taimekaitse pritse nii aianditele, viinamarja kasvatustele ja põllumajandusele. Põllumajanduslikud taimekaitsepritsid on saadaval nii rippes,- järelveetavate,- kui ka iseliikuvate mudelitena. Pritside suurused on 200 kuni 7000 liitrit ja poomidega kuni 44 meetrit. Pidev arendustöö ja pidev kvaliteedlile panustamine on teinud Berthoud’st ühe juhtiva taimekaitse pritside tootja Euroopas, ning kindla turuliidri Prantsusmaal.
Agroproff OÜ  
info[@]agroproff.ee  
+372 501 3132  
« Tagasi eelmisele lehele