Kampaania: Berthoud Spraytronic

 Berthoud Spraytronic on Vantage ja Raptor seeria taimekaitse pritsidele loodud lahendus, millega saab lihtsa 3 bar pihustiga kasutada ülisuurt kiiruse vahemikku, 8 kuni 18 km tunnis ilma survet muutmata. Igal pihustil on oma elektriliselt juhitav solenoid, mis pritsimise ajal avaneb ja sulgeb u. 20 korda sekundis, seega juhitakse avamise sagedusega pihusti läbivoolu hulka igas pihustis individuaalselt. Seega juhib Spraytronic vastavalt liikumiskiirusele ja pritsimis normile läbivoolu igas pihustis automaatselt, ning võimaldab ka üksik pihusti lülitusi.

Ning kogu artikkel on saadval huvilistele ka Berthoud kodulehel:

Berthoud Spraytronic tutvustus Inglise keeles

Täpsema info Berthoud Spraytronic kasutamis võimalustest saate meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

  .
  .
 Berthoud on üle 120 aastase kogemusega Prantsuse firma, mis toodab kõrgkvaliteedilisi taimekaitse pritse nii aianditele, viinamarja kasvatustele ja põllumajandusele. Põllumajanduslikud taimekaitsepritsid on saadaval nii rippes,- järelveetavate,- kui ka iseliikuvate mudelitena. Pritside suurused on 200 kuni 7000 liitrit ja poomidega kuni 44 meetrit. Pidev arendustöö ja pidev kvaliteedlile panustamine on teinud Berthoud’st ühe juhtiva taimekaitse pritside tootja Euroopas, ning kindla turuliidri Prantsusmaal.
Agroproff OÜ  
info[@]agroproff.ee  
« Tagasi eelmisele lehele