Kampaania: Cast Loaders nüüd Agroproff OÜ tootevalikus!

Cast Loaders nüüd Eestis! 

 Alates 2019 aasta Aprilli kuust on Agroproff OÜ Cast Grupi ametlik esindaja Eestis. Cast Gruppi kuuluvad järgnevad brändid: Cast Loaders ja Worky Quad. 

Cast Loaders laadurid on väga kompaktse ehitusega masinad, millel on Kubota mootorid, teleskoop poomid ja oma suuruse kohta üllatav tõstevõime. Erinevaid mudeleid on valikus hetkel 9, ning veel 2 on testimis faasis, nende hulgas elektri jõul töötav laadur ja suurema, 2000 kg tõstevõimega laadur. Laadurid on tõstevõimega 500 kuni 1000 kg, ning võimsustega 20 kuni 38 hj. 

Worky Quad laadurite SSQ seeria on nagu akronüüm ütleb “Skid Steer Quad” laadurid, millel seisab operaator tagumisel platvormil. Mudeli valik koosneb 5 mudelist, millest 2 töötavad Honda bensiinimootorite 2 Kubota diiselmootorite ja 1 elektri jõul.

Täpsemat informatsiooni saate lisatud pdf failist CAST või QUAD või siis hoopis meie müügiesindajatelt:

 

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

 

   
Agroproff OÜ  
info@agroproff.ee  
+372 5060 545  
   
« Tagasi eelmisele lehele