Kampaania: Trimble GPS seadmed nüüd Agroproff OÜ-s!

 Alates 2019 aasta Aprilli kuust on Agroproff OÜ I-Agro koostöö partner ja Trimble põllumajanduslike GPS seadmete ametlik esindaja Eestis. Sellega seonduvalt tegeleb kõikide Trimble seadmete müügi, hoolduse ja tehnilise toega Agroproff OÜ. 

Eesti põllumeestele hästi tuntud Trimble seadmete hulgast leab lihtsad parallelsõidusadmed, rooliseadmed, taimekaitsepritside ja väetisekülvikute juhtseadmed, täppisviljelus seadmed ja põllumajanduslikud haldus tarkvarad. 

Täpsema informatsiooni seadmete ja müügi osas saate meie müügiesindajatelt:

Kalev Kuusik – 521 1988

Vaido Soosaar – 509 2247

Tehnilised küsimused ja service:

Karmo Karrik – 506 0545

 

Trimble Inc. on aastal 1978 asutatud firma, mis eelkõige tuntud oma põllumajanduslike ja ehitustööstuses kasutatavate GPS seadmete ja lahenduste poolest. Põllumajandus sektori toodete hulgast leiab nii lihtsaid pralleelsõiduseadmeid, kui ka elektri ja hüdro juhtimisega roolisüsteeme nii EGNOS, GLONASS, GALILEO ja täpsete RTK signaalidega. Lisaks sellele on valikus taimekaitse pritside juhtimis komplektid, ning täppisviljeluses kasutatavad Greenseeker taimesensorid.
Agroproff OÜ  
info@agroproff.ee  
+372 506 0545  
« Tagasi eelmisele lehele