Agroproff OÜ suurimad väljakutsed ja eriprojektid töökojas

Agroproff OÜ on põllumeestele eeklõige tuntud kui põllumajandustehnika müügiga tegelev firma, ning osaliselt on see ka tõsi. Kuid Agro”Proffide” kogemused ja tööpõld ei ole kaugeltki nii kitsas kui põllumajandusmasinate müük ja hooldus :)

Järgnevalt tunnustamegi meie töökoja Proffide saavutusi ja eriprojekte, kuhu kuuluvad erinevad lahendused Rakvere Linnusele, Politsei Muuseumile ja tavapärasest suurema töömahuga restaureerimis ning kapitaal remont tööd.

Kahtlemata on kõige suuremad projektid olnud Politsei Muuseumile, sinna sai tehtud mitmed atraktsioonid, näiteks väga töömahukas helikopteri atraktsioon, mis liigub vastavalt kabiinis kasutatavale juhtkäepidemele ja on varustatud nii Politsei poolt kasutatavate vilkurite kui ka helisüsteemidega.

Järgmiseks suuremaks tööks on kindlasti mootorratta simulaator, mis on ehitatud reaalsele mootorattale ja simuleerib vastavalt juhthoobade kasutamisele masina käitumist ja häält maanteedel.

Lihtsamate muuseumi projektide hulgas on pöörlev auto, millega saab simuleerida katuse peale pöördunud autost väljumist, liikuva auto sihtimis simulaator, ning mõned haagiste ja Politsei Muuseumi bussi ehitustööd.

Muuseumitööde valikus on veel ka Rakvere Linnusele tehtud liikuvad atraktsioonid Surmatoas. Täpsemalt saate neid vaadata Rakvere Linnuse atraktsioonide hulgast, mida kindlasti soovitame külastada.

Kuigi eelnevad eriprojektid on olnud väljakutseks nii mõistusele kui ka musklile, jäävad enamikud töökoja projektid ikkagi lihtsamate remonide ja mõnikord ka kapitaalemate remonide piiridesse.

Viimaste aastate suuremate kapitaalremontide hulgas olnud põhjalikult taastatud kolhooside aegne sõnnikulaotur ROU, Thaler hoovilaadur 345/A aastast 2005, Rauch Axera EMC mineraalväetise laotur aastast 2004, jne.

Kuigi meie põhi kogemuste hulgas on tööd Agroproff OÜ poolt nüüd ja minevikus esindatud tooted, teeme suhteliselt tihti ka töid mis väljuvad nendest piirides.
Taoliste tööde hulka kuuluvad masinad millel pole Eestis margiesndusi, on need võibolla esinduste jaoks liiga tülikad või lihtsalt soovivad kliendid oma masinaid ja agregaate hooldada ja remontida just meie töökojas.

Siinkohat tänamegi ka Agroproff OÜ remondi ja hooldemeeskonda ja soovime neile jaksu praegusel keerulisel ajal.

Vaata videot

YouTube vajab kuvamiseks Sinu luba. Lisateavet leiate lehelt Küpsiste kasutamine- ja privaatsuspoliitika teavitus.
Nõustun