Põllumajanduslikud eriveokid ehk Agro Truck mudelid on järjest kasvava populaarsusega kogu Euroopas. Pikematel transport distantsidel saavutatav kiiruse ja kulude kokkuhoid on suurimad kasutus eeliseid, mis seda arengut toidavad. Seepärast on taoliste veokite ja põllumajandus tehnikat tootvate firmade koostöö järjest aktuaalsem.

Sarnast suunda järgides tegid Hispaanias asuvad Strautmann maaletooja AG-Group ja Tatra veokite esindus koostöö projekti, millega sündis lahendus Strautmann Aperion 2401 universaalhaagise paigaldamiseks Tatra põllumajanduslikule eriveokile Phoenix.

Phoenix Aperion kombinatsioonil on 42 m3 mahutavus, 4 silda madalsurva rehvidega, ning sobib peaaegu igasuguse põllumajandus saaduse transpordiks. Veetav materjal võib olla silo heksel, juurviljad või köögiviljad, teravili või lausa raps.

Kuna Aperion mahuti ei ole tavapärane kallur, vaid lint põhjaga haagis, ei pea laadides kasti kallutama, vaid laetakse masin tühjaks lindi abil. See teeb laadimise äärmiselt stabiilseks, ning seda saab teha ka kohtades kus kõrgused on piiratud.

Strautmann Aperion asemel saab Tatra Phoenix laaduril kasutada ka Giga Trailer heksli haagist või PS2401 universaallaoturit.

Küsi lisainfot

Võta ühendust

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.